YMCA Jongerenreizen

Explore together, Experience more!

YMCA Jongerenreizen biedt unieke groepsreizen voor jongeren tussen 15 en 25 jaar. We reizen in kleine groepen met het openbaar vervoer zodat we het land echt ontdekken. Afhankelijk van de reis gaan we kamperen of slapen we in hostels. Tijdens onze reizen brengen wij een bezoek aan een lokale YMCA. Dit, in combinatie met onze bijzondere bestemmingen, maakt iedere reis tot een onvergetelijke ervaring. 

Kortingsactie

Griekenland 7

Er worden hoge temperaturen gemeten de komende tijd in Nederland. Hierdoor komen we extra in de vakantiestemming. En om het allemaal nog aantrekkelijker te maken, hebben we een kortingsactie van 25 euro!

Wat moet je doen? Maak een foto van een thermometer die 25 graden of hoger aangeeft. Plaats deze foto op Facebook en tag YMCA Jongerenreizen hierin of mail je foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Boek vervolgens je reis en zet bij opmerkingen dat je gebruik maakt van de "thermometerkorting". Je ontvangt dan 25 euro korting op je reis.
(Deze actie geldt tot 1 mei)


Voor een eerste indruk: 

Groepsreizen voor 18-25 jaar

Nog één boeking tot gegarandeerd vertrek


Gegarandeerd vertrek

Georgie

Gegarandeerd vertrek


Gegarandeerd vertrek

Groepsreizen voor 15-19 jaar


Gegarandeerd vertrek


 

© YMCA Jongerenreizen