Discovery Tour

Intro

Hou jij van verrassingen en van een onbekende bestemming? Dan is de Discovery Tour zeker iets voor jou! Vooraf weet je niet waar je heen gaat. Is het er koud of warm? Met welke vervoersmiddelen zullen we reizen? Waar rollen we vanavond onze slaapzak uit? Dat is nu precies waarom je mee wilt op dit avontuur! Door middel van puzzels en opdrachten moet je achterhalen wat de volgende bestemming of activiteit is. Dat kan een kwestie zijn van rustig nadenken, maar sluit een race tegen de klok zeker niet uit!

Discovery tour

Hoogtepunten:

  • Puzzels en spellen
  • Het onbekende ontdekken
  • Verrassingen

Uitgebreide reisbeschrijving

Over deze reis valt vooraf eigenlijk niet veel te vertellen… en dat is nou juist de uitdaging! Je weet tot op de dag van vertrek niet waar je heen gaat en wat je allemaal gaat doen. Je weet ook niet waar en hoe je slaapt. In een hostel, in een tent, bij de lokale bevolking, in een berghut of misschien wel op een zeiltje onder de sterrenhemel!

Hoe je daar komt? Dat vertellen we niet, maar houd er rekening mee dat we vele verschillende, soms verrassende vervoersmiddelen zullen gebruiken tijdens deze reis. Deze kunnen variëren van een lokale bus of trein tot een vliegtuig en van paard en wagen tot aan kayaks en mountainbikes.

Alleen door het samen uitvoeren van opdrachten en raadsels kom je de volgende activiteit of bestemming te weten en vind je uit hoe je daar moet komen. Een 'willekeurige' voorbijganger kan een waardevolle hint bij zich hebben of een verstopt briefje kan een cryptische omschrijving bevatten.

Je begrijpt het al: je weet niet veel, je weet alleen dat het heel spannend, uitdagend en leuk wordt!

Samen met je reisgenoten maak je er een geweldige vakantie van die je nooit meer zult vergeten! Hou jij van verrassingen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan is de Discovery Tour echt iets voor jou!

Ter info: dit is een kampeerreis en slapen we (voornamelijk) in tenten.


Praktische informatie

Inbegrepen: Vervoer vanaf de ontmoetingsplaats in Nederland naar de bestemming, vervoer in het land van bestemming, overtochten, verblijf op campings/in hostels, volledig dagprogramma, alle maaltijden, gezamenlijke spullen en deskundige en ervaren reisbegeleiding.

Niet inbegrepen: kleine persoonlijke uitgaven zoals souvenirs of een drankje op een terrasje.

Let op:

Voor deze reis dien je in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of geldig paspoort.
Houd er rekening mee dat de vertrek- en/of aankomstdatum een dag kan verschuiven i.v.m. de beschikbaarheid van de vluchten.


Video's

Voor een indruk van de discoveryreis  kijk dan naar het onderstaande filmpje.

Let op: deze reis had uiteraard een ander reisschema en andere bestemming dan dit jaar

niet meer te boeken2

Periode:
2 t/m 16 augustus

Doelgroep:
18 t/m 25 jaar

Reissom:
€ 995,00

Type Reis:

Steden / Cultuur
Ontspanning
Natuur / Actief
Avontuur

Kan je niet kiezen? Bekijk dan onze reisvergelijker