Intro

Georgië, een bijzonder afwisselend land aan de rand van Europa en de locatie waar dit jaar Wie Is De Mol? plaatsvindt. In dit land vind je de mooiste bergtoppen van de Kaukasus, maar ook stranden aan de Zwarte Zee. Wij gaan het land verkennen tijdens een afwisselende avontuurlijke rondreis met natuur, cultuur, stoere activiteiten, relaxen op het strand en bezoeken zoveel mogelijk Wie Is De Mol? locaties.

Georgië YMCA jongeren reizen

Hoogtepunten:

  • Uitzichten in de Kaukasus
  • Tblisi
  • Zwarte Zee kust

Uitgebreide reisbeschrijving

Op de grens van Europa en Azië ligt het bijzondere land Georgië. Een land met schitterende natuur en hoge bergen, maar ook van oude culturen en zeer gastvrije mensen. Bijzonder is ook dat er in dit land maar liefst vier verschillende klimaatzones zijn.

We beginnen onze reis in Tblisi. Dit is de hoofdstad van Georgië en kan het best omschreven worden als een stad met een bijzondere mix van bouwstijlen met Turkse, Russische en zeer moderne invloeden! In de stad rijden overal taxi’s rond en winkels zijn dag en nacht open wat zorgt voor een continue, gezellige bedrijvigheid. Tijdens ons bezoek aan Tbilsi bezoeken wij natuurlijk zoveel mogelijk Wie Is De Mol? loacties, zoals de Navtlugi Bazar mark, het Rustavelli theater en de National Library.

We reizen door het land en bezoeken het Kaukasus gebergte en kunnen daarbij verschillende nationale parken bezoeken, zoals Svaneti National Park of Borjomi-Kharagauli National Park.

Een bezoekje aan grotten en kloosters mag ook zeker niet ontbreken.

Georgië YMCA jongerenreizen Tbilisi

Aan de kust bij de Zwarte Zee kunnen we het een paar dagen lekker rustig aan doen en genieten van de omgeving en heerlijk warm weer.

Bij de YMCA van Georgië zullen we nog verder kennismaken met de cultuur en de mensen van dit relatief onbekende land.

Ter info: Tijdens deze reis slapen we niet in tenten, maar in hostels, huisjes of we logeren bij een lokale YMCA.


Praktische informatie

Inbegrepen: Vervoer vanaf de ontmoetingsplaats in Nederland naar de bestemming, vervoer in het land van bestemming, overtochten, verblijf op campings/in hostels, volledig dagprogramma, alle maaltijden, gezamenlijke spullen en deskundige en ervaren reisbegeleiding.

Niet inbegrepen: kleine persoonlijke uitgaven zoals souvenirs of een drankje op een terrasje.

Let op:

Voor deze reis dien je in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of geldig paspoort, dat bij aankomst nog minstens drie maanden geldig moet zijn.
Houd er rekening mee dat de vertrek- en/of aankomstdatum een dag kan verschuiven i.v.m. de beschikbaarheid van de vluchten.Gegarandeerd vertrek

Periode:
2 t/m 16 augustus

Doelgroep:
18 t/m 25 jaar

Reissom:
€ 1095,00

Type Reis:

Steden / Cultuur
Ontspanning
Natuur / Actief
Avontuur

Kan je niet kiezen? Bekijk dan onze reisvergelijker

© YMCA Jongerenreizen