Ben je jonger dan 17 of ouder dan 25 en wil je toch graag een toffe reis beleven? Kijk dan eens bij een van onze samenwerkingspartners. Klik op de afbeelding en je gaat naar hun website. 

Fun2stay
Ben je tussen de 7 en 16 jaar? Dan kun met ons mee op kamp. Wil je een onvergetelijk zomerkamp meemaken, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij organiseren gezellige, actieve kampen voor een eerlijke prijs (vanaf € 175,-). Er is keuze genoeg, je kunt met ons op een Fun2stay-kamp, ponykamp, gamekamp of theaterkamp.

Y-Camps
Elk kind moet op vakantie kunnen. Soms is dat niet vanzelfsprekend, omdat kinderen extra begeleiding nodig hebben bij het dagelijks leven. Bij Y Camps krijgen kinderen een onvergetelijke vakantie mét deze extra begeleiding. Deskundige vrijwilligers organiseren de kampen voor kinderen van 6 t/m 25 jaar. 

Buitendoor
Stichting Buitendoor organiseert buitensport zomerkampen voor jongeren vanaf 14 jaar en (internationale) buitensporttrainingen voor iedereen van 16+. Denk aan survivallen in de Ardennen of een week wonen in je zelfgebouwde boomhuttendorp!